ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΕΜΠΤΗ
20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

ΚΑΙΡΟΣ

ΑΘΗΝΑ 29°C

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΚΙΜΟΥΛΗ

Στήριξη σε Μανωλόπουλο από το ΔΣ του ΚΠΙΣΝ

Τη στήριξή του προς τον Νίκο Μανωλόπουλο, διευθύνοντα σύμβουλο του Κέντρου Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος, εκφράζει ομόφωνα με ανακοίνωσή του το διοικητικό συμβούλιο του ΚΠΙΣΝ σε απάντηση της επιστολής παραίτησης του προέδρου του ΔΣ Γιώργου Κιμούλη, που άφησε αιχμές για τον τρόπο άσκησης των καθηκόντων του κυρίου Μανωλόπουλου, καθώς και για «διαδικασίες αδιαφάνειας».

  • ΕΘΝΟΣ
  • 14:01, 18/3 , ενημερώθηκε

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση σημειώνει ότι ο διευθύνων σύμβουλος του ΚΠΙΣΝ «ενεργεί χωρίς καμία υπέρβαση των αρμοδιοτήτων του, με συχνή διαβούλευση με όλα τα μέλη του ΔΣ», ενώ «αναφορικά με την έκδοση του Δελτίου Τύπου της 15/03/2017, διαφωνία εκφράστηκε μόνο από τον κ. Γ. Κιμούλη».

Η παραίτηση
Το διοικητικό συμβούλιο εκφράζει τη λύπη του για την παραίτηση Κιμούλη, ενώ παραπέμπει στο προαναφερθέν Δελτίο Τύπου (για την τηλεδιάσκεψη της 9ης Μαρτίου του νέου διοικητικού συμβουλίου του ΚΠΙΣΝ με το διοικητικό συμβούλιο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος) όπου επαναλαμβάνεται «η ομόφωνη, από κοινού με το Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος, δέσμευσή του για λειτουργία με πλήρη διαφάνεια και άκρα προσοχή στην οικονομική διαχείριση, σύμφωνα με τις κατευθύνσεις που του δόθηκαν από τον μέτοχο της ΚΠΙΣΝ Α.Ε., την Ελληνική Πολιτεία».

Στη δημοσιότητα δόθηκε, επίσης, εκ μέρους του ΔΣ το πρακτικό της συνεδρίασής του (10/3/2017) με θέματα ημερήσιας διάταξης.

 

 

 

 

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ