ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ
22 ΜΑΙΟΥ 2017

ΚΑΙΡΟΣ

ΑΘΗΝΑ 23°C

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Το φθινόπωρο φέρνει νέα άλμπουμ

«Κέμικαλ Μπράδερς», «Οασις», «Μετάλικα», «Καλέξικο», «Σεντ Ετιέν» είναι μόνο μερικοί από τους ξένους καλλιτέχνες που δίνουν...

δισκογραφικό ραντεβού τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο

  • ΕΘΝΟΣ
  • 11:51, 17/8/2008

Παρότι η «ξηρασία» στην κερδοφορία των δισκογραφικών εταιρειών συνεχίζεται, η μουσική δεν σταματά να «κυκλοφορεί».

Ολο το φθινόπωρο στα παραδοσιακά και ηλεκτρονικά δισκάδικα θα φτάσουν νέα άλμπουμ, που η μουσική τους ίσως λειάνει τον πόνο που αφήνει η επιστροφή μας (μετά τις καλοκαιρινές διακοπές) στην πόλη. Αυτό το κείμενο είναι γεμάτο με δισκογραφικά ραντεβού.

«Κινγκ οφ Ποπ»
Δηλαδή, τις ημερομηνίες που θα κυκλοφορήσουν τα νέα τους άλμπουμ καλλιτέχνες που θέλουμε ν ακούμε ή καλλιτέχνες που κατάφεραν να υπογράψουν τη δική τους σύμβαση με την ποπ επιτυχία.

Την Παρασκευή 29 Αυγούστου θα κυκλοφορήσει το νέο άλμπουμ του Μάικλ Τζάκσον. Θα έχει τίτλο «Κινγκ οφ Ποπ».

Αυτή η δουλειά δεν θα περιέχει νέα τραγούδια. Ή τουλάχιστον τόσα ώστε να στοιχειοθετούν μια νέα ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά. Το «Κινγκ οφ Ποπ» θα είναι μια συλλογή με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τού κάποτε «βασιλιά της ποπ μουσικής». Την 1η Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει το νέο άλμπουμ των πιονιέρων του είδους «ελεκτρόνικα» «Κέμικαλ Μπράδερς». Θα έχει τίτλο «Μπράδερχουντ».

Στις 2 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσουν νέα δουλειά οι «Νιου Κιντς Ον Δε Μπλοκ».

Τους θυμάστε; Τη δεκαετία του 90 ήταν η πιο επιτυχημένη «μπόι-μπαντ» της Αμερικής. Ο τίτλος του άλμπουμ θα είναι: «Μπλοκ». Την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσουν τα νέα άλμπουμ της φολκ-ποπ τραγουδίστριας Τζόαν Μπαέζ με τίτλο «Ντέι Αφτερ Τουμόροου» και των ρόκερ «Καλέξικο», που φήμες τους θέλουν σύντομα, στα τέλη του φθινοπώρου στην Αθήνα για συναυλία.

Ο τίτλος του δικού τους άλμπουμ θα είναι: «Κάριεντ του Νταστ».

Την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ οι χέβι ρόκερ «Μετάλικα». Θα έχει τίτλο «Ντεθ Μαγκνέτικ». Στις 13 του Σεπτέμβρη θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ οι σκοτεινοί ποπ- ρόκερ «Κιουρ». Εως σήμερα δεν έχει ανακοινωθεί ποιος θα είναι ο τίτλος του. Στις 29 Σεπτεμβρίου το ελέκτρο-λάουντζ ποπ τρίο των «Σεντ Ετιέν» θα κυκλοφορήσει τη συλλογή με τίτλο «Λόντον Κονβερσέισονς - Δε Μπεστ οφ Σεντ Ετιέν».

Την ίδια ημερομηνία θα κυκλοφορήσουν το άλμπουμ τους και οι «Τρέιβις». Ο τίτλος της νέας δουλειάς της φολκ-ποπ μπάντας από τη Βρετανία θα είναι: «Οουντ του Τζέι Σμιθ».

Στις 6 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ οι «Οασις».

Ο τίτλος του άλμπουμ των πρώην ηγετών της βρετανικής ποπ θα είναι «Ντιγκ Γιορ Οουν Σόουλ». Στις 14 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσουν το νέο του άλμπουμ και οι Βρετανοί αστέρες της μελοδραματικής ποπ «Κιν».

Ο τίτλος του θα είναι «Πέρφεκτ Σίμετρι». Ενώ τη δευτέρα 27 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ τα «αστέρια» του χαρντ ροκ από την Αυστραλία οι «Εϊ Σι Ντι Σι» με τίτλο «Μπλακ Αϊς».

- Γιάννης Παναγόπουλος

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ