Χριστουγεννιάτικος κορμός με κακάο, μπισκότα και κάστανα
Εκτέλεση
Λιώνετε το βούτυρο σε κατσαρολάκι και αποσύρετε από τη φωτιά.
Του ρίχνετε την άχνη ζάχαρη, το κακάο, το κονιάκ και ανακατεύετε πολύ καλά τα υλικά. Προσθέτετε τα χοντροκομμένα μπισκότα και τα μαρόν γλασέ και ανακατεύετε καλά. Αφήνετε το μείγμα να κρυώσει λίγο και να σταθεροποιηθεί.
Το απλώνετε σε αντικολλητικό χαρτί και του δίνετε σχήμα κυλινδρικό. Το βάζετε στην κατάψυξη να παγώσει. Πασπαλίζετε με λίγη άχνη και κακάο και σερβίρετε σε φέτες.
Tip. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και οποιοδήποτε γλυκό του κουταλιού κάστανο, αφού το σταργγίξετε