ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΤΡΙΤΗ
27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

ΚΑΙΡΟΣ

ΑΘΗΝΑ 29°C

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

Ευρωπαϊκό συνέδριο για τη δημοσιογραφία της Υγείας

Το πρώτο ευρωπαϊκό συνέδριο για τη δημοσιογραφία της Υγείας στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου, στο Μουσείο της Ακρόπολης.

  • ΥΓΕΙΑ
  • 11:10, 12/10/2012

Το πρώτο ευρωπαϊκό συνέδριο για τη δημοσιογραφία της Υγείας στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου, στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Οργανώνεται από το Ινστιτούτο Προληπτικής, Περιβαλλοντικής και Εργασιακής Ιατρικής, Prolepsis, το οποίο συντονίζει το πρόγραμμα Health Reporting Training (HeaRT).

Αποτελεί συνέχεια του αντίστοιχου που πραγματοποιήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Ιούνιο του 2011.

Πρόγραμμα HeaRT.
Εχει ως στόχο να παρουσιάσει το πρόγραμμα HeaRT και τα εκπαιδευτικά εργαλεία που έχει αναπτύξει, μερικά από τα βασικά θέματα της δημοσιογραφίας της Υγείας, καθώς και της εκπαίδευσης για τη δημοσιογραφία της Υγείας. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της έρευνας που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του προγράμματος HeaRT, καθώς και οι εκπαιδευτικές ενότητες που αναπτύχθηκαν από την ομάδα του προγράμματος, με βάση τα θέματα για τα οποία οι δημοσιογράφοι έδειξαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Επιπλέον, ανάμεσα στα θέματα που θα συζητηθούν είναι οι ανάγκες και οι ευκαιρίες για εκπαίδευση στη δημοσιογραφία της Υγείας, η δημοσιογραφική κάλυψη των θεμάτων Υγείας, αλλά και ειδικότερα σχετικά θέματα, όπως τα οικονομικά της Υγείας, οι πολιτικές για την Υγεία και η σύγκρουση συμφερόντων κατά τη δημοσιογραφική κάλυψη.

Στο συνέδριο θα συμμετέχουν ακαδημαϊκοί, δημοσιογράφοι και ειδικοί με σημαντική πείρα στον χώρο των ΜΜΕ, τόσο από την Ελλάδα όσο και από διάφορες χώρες της Ευρώπης αλλά και από τις ΗΠΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.project-heart.eu/index.php/projectheart/conference  ή επικοινωνήστε με την κα Αφροδίτη Βελουδάκη, στο 210 6255700 ή στο email a.veloudaki@prolepsis.gr.

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ