ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

ΚΑΙΡΟΣ

ΑΘΗΝΑ 28°C

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

16 νέες θέσεις στα ΑΤΛΑΝΤΙΚ

Δεκαέξι νέες θέσεις εργασίας στην περιφέρεια και συγκεκριμένα στην Καλαμάτα δημιούργησαν τα ΑΤΛΑΝΤΙΚ SUPER MARKETS, με το νέο κατάστημα C&C που άνοιξαν στη νέα είσοδο της πόλης (περιοχή Ασπρόχωμα ).

  • ΕΘΝΟΣ
  • 12:00, 25/4/2007

Δεκαέξι νέες θέσεις εργασίας στην περιφέρεια και συγκεκριμένα στην Καλαμάτα δημιούργησαν τα ΑΤΛΑΝΤΙΚ SUPER MARKETS, με το νέο κατάστημα C&C που άνοιξαν στη νέα είσοδο της πόλης (περιοχή Ασπρόχωμα ).

Το νέο κατάστημα εγκαινιάσθηκε στις 17 Απριλίου, έχει συνολική έκταση 800 τ.μ. και αποτελεί το 7ο κατάστημα που λειτουργεί η αλυσίδα στον Νομό Μεσσηνίας.

Φιλοσοφία του είναι να τροφοδοτήσει όλους τους επαγγελματίες της περιοχής και συγκεκριμένα: ιδιοκτήτες παντοπωλείων, mini-market, χώρων εστίασης και διασκέδασης, καθώς επίσης σε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια, προσφέροντας πάνω από 15.000 είδη.

Οι χώροι πώλησης είναι ειδικά τμηματοποιημένοι ανά κατηγορία προϊόντων, έχει επενδυθεί η πλέον σύγχρονη τεχνολογία για την υγιεινή και την ασφάλεια των τροφίμων, ενώ υπάρχει η δυνατότητα διανομής - παράδοσης των παραγγελιών στις εγκαταστάσεις των πελατών.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Σεμινάριο επαγγελματικής επιμόρφωσης με θέμα «Φωτοβολταϊκή Τεχνολογία» διοργανώνεται αύριο και μεθαύριο από την Ευρωεκπαιδευτική ΕΠΕ, εταιρεία του ομίλου ΜF.

Το σεμινάριο, που απευθύνεται σε Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς, Μηχανολόγους και στελέχη επιχειρήσεων που ασχολούνται με τη συγκεκριμένη τεχνολογία στοχεύει στο να εκθέσει τις βασικές έννοιες και τον σχεδιασμό Φ/Β συστημάτων, τις διάφορες τοπολογίες, εγκαταστάσεις, τεχνολογικές και ερευνητικές εξελίξεις, οικονομικά στοιχεία κόστους, τη νομοθεσία στην Ελλάδα καθώς και τρόπους χρηματοδότησης.

Εισηγήτρια θα είναι η κυρία Ελένη Δραγάνη, Μηχανικός Ενεργειακών Πόρων Msc Παραγωγή & Διαχείριση Ενέργειας, Στέλεχος της ΖΕΦΥΡΟΣ ΕΠΕ. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στις αίθουσες εκπαίδευσης της εταιρείας, στη διεύθυνση Πανεπιστημίου 58, Ομόνοια, τις ώρες 16.00-22.00 μ.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ.: 210 5284321-331.

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ