ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΕΜΠΤΗ
17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

ΚΑΙΡΟΣ

ΑΘΗΝΑ 31°C

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

2.027 εποχικοί στα Jumbo

Με 2.027 εποχικούς υπαλλήλους σε τρεις ειδικότητες θα καλύψει τις ανάγκες της κατά την περίοδο των εορτών η αλυσίδα καταστημάτων Jumbo.

  • ΕΘΝΟΣ
  • 11:53, 18/11/2009

Με 2.027 εποχικούς υπαλλήλους σε τρεις ειδικότητες θα καλύψει τις ανάγκες της κατά την περίοδο των εορτών η αλυσίδα καταστημάτων Jumbo. Το προσωπικό θα απασχοληθεί από τις 16 Νοεμβρίου έως και τις 31 Δεκεμβρίου, με οκτάωρη απασχόληση, και θα στελεχώσει τα 41 καταστήματα της αλυσίδας. Ανώτατο στέλεχος της επιχείρησης δήλωσε στο «Εργασία» πως οι πλέον αποδοτικοί εργαζόμενοι θα επαναπροσληφθούν από την επιχείρηση στις αρχές του 2010. Πρόκειται προφανώς για μία τακτική «δοκιμασίας» των νέων υπαλλήλων από την πλευρά της Jumbo, προκειμένου να επιλέγονται οι καταλληλότεροι από αυτούς για τη διεκπεραίωση των καθηκόντων που συνεπάγεται κάθε θέση.

Οι θέσεις αφορούν Ταμίες, Πωλητές Καταστημάτων και Εργάτες Αποθήκης, οι οποίοι θα πρέπει να έχουν διάθεση για εργασία και προσφορά. Για τις ειδικότητες των Πωλητών και των Εργατών Αποθήκης δεν απαιτούνται ιδιαίτερα προσόντα, καθώς οι υποψήφιοι μπορούν να είναι υποχρεωτικής εκπαίδευσης. Οσο για τους Ταμίες, πρέπει να διαθέτουν τουλάχιστον απολυτήριο Λυκείου, ενώ θα συνεκτιμηθεί η προϋπηρεσία στη συγκεκριμένη θέση.

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ