ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ
26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

ΚΑΙΡΟΣ

ΑΘΗΝΑ 23°C

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

51 μόνιμοι σε Ιλιον, Νέα Ιωνία και Περιστέρι

Ολες οι ειδικότητες ανά φορέα

  • ΕΘΝΟΣ
  • 11:49, 19/11/2008

Ιλιον
Δύο νέοι διαγωνισμοί για την πρόσληψη 24 τακτικών υπαλλήλων όλων των βαθμίδων Εκπαίδευσης στο Ιλιον προκήρυξαν προ ολίγων ημερών δύο δημοτικές επιχειρήσεις του δήμου. Πρόκειται για τους ακόλουθους φορείς:

Παιδικοί Βρεφονηπιακοί Σταθμοί. Δώδεκα νέοι υπάλληλοι θα προσληφθούν στον φορέα, από τους οποίους ένας πανεπιστημιακός, έξι πτυχιούχοι Τ.Ε.Ι., τέσσερις διπλωματούχοι Δευτεροβάθμιας και ένας απόφοιτος Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΦΕΚ 559 27.10.2008, Τεύχος ΑΣΕΠ).

Προϋπόθεση για τη διεκδίκηση των δέκα θέσεων είναι η προϋπηρεσία στο αντικείμενο της θέσης, το οποίο ισχύει και για τις τέσσερις εδικές θέσεις που καθορίζονται από την προκήρυξη.

Ειδικότερα, τις θέσεις θα καταλάβουν ένας Διοικητικός Οικονομικός υπάλληλος ΠΕ, πέντε Βρεφονηπιοκόμοι ΤΕ, ένας Διοικητικός Λογιστικός υπάλληλος ΤΕ, τέσσερις Βοηθοί Βρεφοκόμοι Παιδοκόμοι ΔΕ και ένας Βοηθός Μαγείρου ΥΕ.

Αθλητικός Οργανισμός. Δώδεκα θέσεις Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης προκήρυξε ο φορέας (ΦΕΚ 553 15.10.2008, Τεύχος ΑΣΕΠ). Οι θέσεις μοιράζονται σε Φύλακες Αθλητικών Εγκαταστάσεων 24ώρου βάρδιας και σε Καθαρίστριες (έξι θέσεις ανά ειδικότητα). Οι προκηρυγμένες θέσεις δεν είναι υψηλών προσόντων, ωστόσο «αγκάθι» για τη συμμετοχή είναι η επαγγελματική εμπειρία που ζητείται για τις οκτώ θέσεις.

Νέα Ιωνία
Στην πρόσληψη 15 τακτικών υπαλλήλων θα προχωρήσει το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου Κέντρο Βρεφονηπιακής Αγωγής και Φροντίδας Οικογένειας Νέας Ιωνίας (ΦΕΚ 576 04.11.2008, Τεύχος ΑΣΕΠ). Οι θέσεις κατανέμονται σε τέσσερις ειδικότητες και αφορούν επτά πτυχιούχους Τ.Ε.Ι., έξι διπλωματούχους ΔΕ και δύο απόφοιτους ΥΕ, οι οποίοι, στην πλειοψηφία τους θα πρέπει να έχουν ήδη εργαστεί στον δημόσιο τομέα για να «συμπληρώσουν» το απαραίτητο κριτήριο της προϋπηρεσίας (απαιτείται για τις 13 θέσεις). Η πλειονότητα των θέσεων εντοπίζεται στις ειδικότητες ΤΕ Βρεφονηπιοκομίας (επτά θέσεις) και ΔΕ Βοηθών Βρεφοκόμων Παιδοκόμων (πέντε θέσεις). Επίσης, θα προσληφθούν δύο Καθαριστές ΥΕ και ένας Διοικητικός Λογιστικός υπάλληλος ΔΕ. Στις ειδικότητες ΤΕ Βρεφονηπιοκομίας και ΔΕ Βοηθών Βρεφοκόμων Παιδοκόμων κατανέμονται οι τρεις ειδικές θέσεις που αφορούν δύο πολύτεκνους και έναν τρίτεκνο.

Περιστέρι
Δύο νέοι διαγωνισμοί για δώδεκα τακτικούς υπαλλήλους προκηρύχθηκαν στον Δήμο Περιστερίου. Το προσωπικό θα καλύψει ανάγκες των βρεφονηπιακών σταθμών (ΦΕΚ 540 16.10.2008) και του ΚΑΠΗ του δήμου (567 31.10.2008).

Βρεφονηπιακοί Σταθμοί. Προκηρύχθηκαν εννέα θέσεις για μόνιμους Βρεφονηπιοκόμους Τεχνολογικής Εκπαίδευσης. Οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν προϋπηρεσία στο αντικείμενο της θέσης, πράγμα που ισχύει και για τη μία ειδική θέση που προβλέπεται στην προκήρυξη για έναν πολύτεκνο ή μέλος πολύτεκνης οικογένειας. Ο κατάλληλος υποψήφιος θα πρέπει ακόμα να χειρίζεται Η/Υ. Οι αρμόδιοι του φορέα έχουν καθορίσει ήδη την προθεσμία για αιτήσεις, η οποία λήγει την 1η Δεκεμβρίου.

ΚΑΠΗ. Θα προσληφθούν τρεις μόνιμοι υπάλληλοι, απόφοιτοι Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, στην ειδικότητα Οικογενειακών Βοηθών. Η εμπειρία αποτελεί κριτήριο για τις δύο θέσεις, ενώ οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν γεννηθεί έως και το 1988.

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ