ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΕΜΠΤΗ
17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

ΚΑΙΡΟΣ

ΑΘΗΝΑ 31°C

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Βρεφοκομείο: 326 θέσεις για εποχικούς

Στο ΑΣΕΠ απεστάλη την περασμένη Παρασκευή για έγκριση το σχέδιο προκήρυξης του Δημοτικού Βρεφοκομείου Δήμου Αθηναίων για την κάλυψη 326 θέσεων εποχικού προσωπικού για την κάλυψη των ετήσιων αναγκών των Παιδικών Σταθμών.

  • Εργασία
  • 12:05, 7/9/2013
Επειτα από μεγάλη αναμονή δόθηκε από το υπουργείο το «πράσινο φως» στο Βρεφοκομείο Αθηνών να καλύψει τις ανάγκες του με συμβασιούχους. Τώρα το ΑΣΕΠ εγκρίνει την προκήρυξη
Επειτα από μεγάλη αναμονή δόθηκε από το υπουργείο το «πράσινο φως» στο Βρεφοκομείο Αθηνών να καλύψει τις ανάγκες του με συμβασιούχους. Τώρα το ΑΣΕΠ εγκρίνει την προκήρυξη

Μετά από μία μακρά αναμονή και με τις ανάγκες των επιλαχουσών οικογενειών να καθίστανται επιτακτικές, η ηγεσία του φορέα απέσπασε την υπογραφή του υπουργείου Εσωτερικών, το οποίο άναψε το πράσινο «φως», προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες έγκρισης στην Ανεξάρτητη Αρχή. Το νέο προσωπικό θα επιλεγεί από 18 ειδικότητες όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων και θα απασχοληθεί με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας έντεκα μηνών. Οι ειδικότητες που συγκεντρώνουν τις περισσότερες θέσεις είναι οι ακόλουθες τέσσερις:

  • ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων, 107 θέσεις,
  • ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας, 75 θέσεις,
  • ΔΕ Βοηθών Βρεφοκόμων Παιδοκόμων, 60 θέσεις, και
  • ΥΕ Τραπεζοκόμων, 45 θέσεις.

Δεκαπέντε θέσεις κατανέμονται στην ειδικότητα ΥΕ Εργατών Γενικών Καθηκόντων, τέσσερις στην ΔΕ Ελαιοχρωματιστών και τρεις θέσεις στην ειδικότητα ΔΕ Μαγείρων. Από δύο θέσεις αντιστοιχούν στις ειδικότητες ΠΕ Οικονομικού Λογιστικού, ΔΕ Υδραυλικών, ΔΕ Θερμοϋδραυλικών, ΔΕ Ψυκτικών, ΔΕ Μηχανοξυλουργών και ΥΕ Εργατών Οικοδομικών Εργασιών.

Επιπλέον, εγκρίθηκαν μία θέση Σοβατζή, μία Αλουμινά, μία Σιδερά, μία Τεχνικού Πλακών και μία Ηλεκτρολόγου, όλων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ