ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ
22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

ΚΑΙΡΟΣ

ΑΘΗΝΑ 25°C

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Γιατί ο πρίγκιπας Ουίλιαμ μίλησε μέσω FaceTime με τη Lady Gaga [vid] [ 19/4 ]

Γιατί ο πρίγκιπας Ουίλιαμ μίλησε μέσω FaceTime με τη Lady Gaga [vid]

Πρίγκιπας Ουίλιαμ και Lady Gaga μιλούν μέσω FaceTime από τα σπίτια τους σε Λονδίνο και Λος Άντζελες αντίστοιχα.

Το βίντεο, που δόθηκε στη δημοσιότητα από το παλάτι, αποτελεί μία ομολογουμένως πρωτότυπη για τα δεδομένα της βασιλικής οικογένειας πρωτοβουλία, στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης για τα ζητήματα ψυχικής υγείας.

Ο Ουίλιαμ και η ποπ σταρ ένωσαν τις δυνάμεις τους, με στόχο να πείσουν τους ανθρώπους να είναι πιο ανοικτοί σε ό,τι αφορά την ψυχική τους υγεία και να αντιμετωπίσουν το στίγμα που συνοδεύει τις ψυχικές ασθένειες.  

«Είναι ώρα πια όλοι να μιλούν ανοικτά για την ψυχική υγεία. Είναι ακριβώς το ίδιο όπως και η υγεία του σώματος», είπε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ. Η Lady Gaga από την πλευρά της σημείωσε ότι το να μιλάει κανείς για την ψυχική υγεία του επιτρέπει να αισθάνεται ότι «δεν πρέπει να κρύβεται πια».

Ο Ουίλιαμ, η σύζυγός του Κέιτ και ο αδελφός του Χάρι έχουν επικεντρώσει το φιλανθρωπικό τους έργο στην αντιμετώπιση ζητημάτων ψυχικής υγείας. Πριν λίγες ημέρες ο Χάρι αποκάλυψε ότι όταν πέθανε η μητέρα τους, Νταιάνα, ο ίδιος χρειάστηκε να ζητήσει βοήθεια από ειδικούς για να καταφέρει να σταθεί στα πόδια του.