Οικονομία
|
21.06.2024 20:45
ΑΑΔΕ: Διπλή πολιορκία στους οφειλέτες – Επιστρέφουν οι πλειστηριασμοί και τα «μανταλάκια»
NewsroomΔιπλό χτύπημα ετοιμάζει η εφορία στους οφειλέτες του Δημοσίου που έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές στην εφορία. Μετά από μία διακοπή των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών από την ΑΑΔΕ λόγω της διεξαγωγής των ευρωεκλογών το πρόγραμμα επανεκκινεί με 19 πλειστηριασμούς να έχουν αναρτηθεί ήδη στην σελίδα της φορολογικής διοίκησης.
Η αρχή γίνεται την προσεχή Τετάρτη με τον πλειστηριασμό των 5 αστέρων ξενοδοχείο Lindos Memories στη Ρόδο έκτασης 25.310 τετραγωνικών μέτρων με τιμή πρώτης προσφοράς τα 7,5 εκατομμύρια ευρώ.
Διαβάστε περισσότερα στην imerisia.gr.
Διαβάστε ακόμη
- «Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
- «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
- «Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
- Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων