Ciner Shipping: Η μεγαλύτερη τουρκική ναυτιλιακή μετακομίζει στην Ελλάδα, χάρη στον Έλληνα CEO της
Η απόφαση αντανακλά τα πλεονεκτήματα που φαίνεται να προσφέρει η Ελλάδα έναντι της Τουρκίας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η απόφαση της Ciner Shipping να μεταφέρει το σύνολο των δραστηριοτήτων της στην Ελλάδα αντανακλά τις αλλαγές που συντελούνται στον ναυτιλιακό χάρτη και τα πλεονεκτήματα που φαίνεται να προσφέρει η Ελλάδα έναντι της Τουρκίας.
Ο Βασίλης Παπακαλοδούκας, CEO της Ciner Shipping, έσπασε τη σιωπή του, επιβεβαιώνοντας τη μεταφορά της εταιρείας στην Ελλάδα, σε συνέντευξή του στο ναυτιλιακό πρακτορείο TradeWinds. Όπως ανέφερε, η απόφαση αυτή ελήφθη «προκειμένου να αξιοποιηθεί το άφθονο ανθρώπινο δυναμικό και τα περιφερειακά πλεονεκτήματα της χώρας».
Η αποχώρηση της Ciner Shipping δεν πέρασε απαρατήρητη από τα τουρκικά ΜΜΕ, τα οποία κατέγραψαν την είδηση με εμφανή προβληματισμό. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι εργαζόμενοι της εταιρείας στην Κωνσταντινούπολη ενημερώθηκαν για τη λήξη των συμβολαίων τους χωρίς να δοθούν εξηγήσεις. Το γεγονός αυτό συνδυάστηκε με την πώληση του συνόλου του μεριδίου του Ομίλου Ciner σε τουρκικά ΜΜΕ (όπως οι Haberturk και Bloomberg HT) στον Όμιλο Can Holding τον Δεκέμβριο του 2024.
«Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
«Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
«Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



