Πολιτική
|
08.01.2019 20:43
Συνεδριάζει την Τετάρτη η νέα Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ
NewsroomΥπό την προεδρία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, θα συνεδριάσει αύριο, Τετάρτη 9 Ιανουαρίου, στις 16:30, η νέα Πολιτική Επιτροπή του Κόμματος, την στιγμή που βρίσκεται στον «αέρα» το ραντεβού του Αλέξη Τσίπρα με τον Πάνο Καμμένο στο Μέγαρο Μαξίμου, και στο εσωτερικό των ΑΝΕΛ επικρατεί αναταραχή.
Υπενθυμίζεται πως η νέα Επιτροπή αναδείχθηκε από το 12ο Τακτικό Συνέδριο της ΝΔ, που έλαβε χώρα το τριήμερο 14-16 Δεκεμβρίου 2018.
Διαβάστε ακόμη
- Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
- «Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
- «Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
- Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο