Πολιτική
|
07.08.2021 14:49
Φωτιά: Στο ΚΑΤ η Σακελλαροπούλου – Συνομίλησε με τους εγκαυματίες πυροσβέστες
NewsroomΤους νοσηλευόμενους με εγκαύματα, δασοπυροσβέστες, επισκέφθηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής ΚΑΤ.
Ειδικότερα, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημερώθηκε από το διοικητή του νοσοκομείου, Ιωάννη Ηλιόπουλο, αλλά και τους θεράποντες ιατρούς, για την πορεία της υγείας των ασθενών.
Στη συνέχεια, επισκέφθηκε τους δύο από τους τέσσερις δασοπυροσβέστες στο θάλαμό τους, στη Μονάδα Εγκαυμάτων - οι άλλοι δύο νοσηλεύονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας - και είχε συνομιλία μαζί τους.
Φωτιά Εύβοια: Πύρινος όλεθρος και διαρκείς αναζωπυρώσεις - Εκκλήσεις για εναέρια μέσα
Διαβάστε ακόμη
- Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
- «Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
- «Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
- Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο