Εκλογές ΚΙΝΑΛ - Γερουλάνος: Αρνητής της πραγματικότητας ο Μητσοτάκης
Newsroom«Ο κ. Μητσοτάκης είναι αρνητής της πραγματικότητας και της αυτοκριτικής», δηλώνει ο Παύλος Γερουλάνος.«Ακούσαμε ένα διάγγελμα στο οποίο πάλι θέλει να μας πει ότι εκείνος τα έκανε όλα σωστά και εμείς λάθος. Την ίδια ώρα, όμως, που ο κ. Μητσοτάκης έλεγε στο ΠΑΜΕ στην Αθήνα να μην κάνει συγκέντρωση, άφηνε στη Θεσσαλονίκη στον Άγιο Δημήτριο να γίνεται κοσμοσυρροή.
Αυτό στέλνει διπλά μηνύματα. Στέλνει το μήνυμα ότι τελικά τα πράγματα μπορεί να μην είναι τόσο σοβαρά και ότι απλώς τα εργαλειοποιεί η κυβέρνηση για να πετύχει τους στόχους της. Δεν είναι έτσι. Τα πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά. Τα ίδια μέτρα που πρέπει να κρατάει το ΠΑΜΕ, πρέπει να κρατάμε και στην εκκλησία. Τα ίδια μέτρα που πρέπει να κρατάμε στο θέατρο, πρέπει να κρατάμε και στο γήπεδο» ανέφερε μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Γερουλάνος, σε σημερινή του παρέμβαση στον ρ/σ Alpha 96,5, στη Θεσσαλονίκη.
«Δείτε τη διαφορά μεταξύ του πρώτου κύματος και των άλλων. Στο πρώτο κύμα η κυβέρνηση ήταν συνεπής στη γλώσσα της και τα αποτελέσματα ήταν εξαιρετικά. Ξέραμε όλοι τι πρέπει να κάνουμε. Από το δεύτερο κύμα που άρχισε η διγλωσσία υπήρξαν προβλήματα. Άλλα έλεγε η κυβέρνηση για την αγορά, άλλα για την κοινωνία. 'Αλλα έλεγε για τους συμπαθούντες τη ΝΔ και άλλα για τους αντιπαθούντες. Δεν μπορείς να έχεις διγλωσσία και να περιμένεις ότι ο κόσμος θα πάρει καθαρά μηνύματα», τόνισε ο Π. Γερουλάνος.
- «Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
- «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
- «Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
- Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων