Πολιτική
|
12.05.2022 12:07
Μητσοτάκης - Τσούνης: Επιβεβαιώθηκε το εξαιρετικό επίπεδο των διμερών σχέσεων Ελλάδας - ΗΠΑ
Αλέξανδρος ΔιαμάντηςΟ πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης υποδέχθηκε το πρωί, στο Μέγαρο Μαξίμου, τον νέο Πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στην Ελλάδα Τζορτζ Τσούνης, στην πρώτη τους συνάντηση γνωριμίας.
Στη διάρκεια της συζήτησης επιβεβαιώθηκε το εξαιρετικό επίπεδο των διμερών σχέσεων Ελλάδας και Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, ενόψει και της επικείμενης επίσκεψης του πρωθυπουργού στην Ουάσιγκτον.
Ο Πρωθυπουργός έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις ελληνικές ρίζες του νέου Πρέσβη. «Είμαι πάρα πολύ περήφανος», δήλωσε από την πλευρά του ο κ. Τσούνης όσο αφορά στα νέα του καθήκοντα, και μνημόνευσε τον πατέρα του ο οποίος τον είχε παροτρύνει να μην ξεχάσει τις ρίζες του.
Διαβάστε ακόμη
- «Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
- «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
- «Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
- Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων