Βελόπουλος: Έσκισε τη Συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή
Αλέξανδρος ΔιαμάντηςΕποχές… Ηλία Κασιδιάρη, όπου έσκιζε τα Μνημόνια από το βήμα της Βουλής θύμισε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος.
Την στιγμή που μιλούσε στο βήμα της Βουλής έσκισε το ΦΕΚ με τη Συμφωνία των Πρεσπών, καλώντας τη ΝΔ να φέρει τα σχετικά Μνημόνια, ώστε να τα καταψηφίσει.
«Εμείς θα τιμήσουμε το δάκρυ του Κωνσταντίνου Καραμανλή για τη Μακεδονία. Αν θέλει να τον τιμήσει μία είναι η λύση για τη ΝΔ. Αν δεν μπορεί να το κάνει η ΝΔ θα το κάνουμε εμείς. Αυτή είναι η Συμφωνία των Πρεσπών αν υπήρχε αξιοπρεπής εθνική πατριωτική κοινωνική κυβέρνηση θα έκανε αυτό εδώ», τόνισε και έσκισε τη Συμφωνία. «Αυτό αξίζουν. Την έσκισαν μόνοι τους. Φέρτε τα μνημόνια τώρα εδώ σήμερα αύριο να τα καταψηφίσουμε όλοι, γιατί αυτοί ακύρωσαν την συμφωνία, όχι εμείς», προσέθεσε.
- Ο Ζελένσκι στρέφεται στους Ευρωπαίους μετά τις άκαρπες συνομιλίες στο Μαϊάμι - Τι τον προβληματίζει
- Συγκλονίζει ο Πάνος Ρούτσι: Ο αγώνας δεν σταματάει - «Δεν έχουμε προλάβει να πενθήσουμε, δεν αντέχω να είμαι στην εκταφή»
- Μαρουσάκης: Έρχεται ο «Ωμέγα Εμποδιστής» για ήπιες ημέρες - Τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα
- Όλο το Χόλυγουντ «στα χέρια» του Netflix μετά την εξαγορά της Warner - Τι ακριβώς αγόρασε;