«Όλα στην ώρα τους»: Υποψήφιος για Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο Πολάκης;
NewsroomΜε μία απάντηση σε διαδικτυακό σχόλιο το οποίο τον παρότρυνε να θέσει υποψηφιότητα για την Προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, ο Παύλος Πολάκης έδωσε το στίγμα των προθέσεών του για το επόμενο διάστημα.
Ο ανεξάρτητος βουλευτής Χανίων, που το τελευταίο διάστημα έχει επιδοθεί σε μία μάχη κατά της Αθηνάς Λινού με σειρά αναρτήσεων, ουσιαστικά προανήγγειλε, το βράδυ της Τετάρτης, την υποψηφιότητά του.
«Παύλο, ο κόμπος έφτασε στο χτένι που λένε στο χωριό μου. Ζητάμε εκλογές και κατέβα υποψήφιος» του έγραψε στο λογαριασμό του υποστηρικτής του με τον κ. Πολάκη να απαντά: «Όλα στην ώρα τους».
Σημειώνεται ότι οι σχέσεις ανάμεσα σε Πολάκη και Κασσελάκη φαίνεται να έχουν διαρραγεί πλήρως μετά και την απόφαση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να θέσει τον Κρητικό βουλευτή εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.
ΣΥΡΙΖΑ: Τι θα πράξουν οι 87;
Παράλληλα, στον ΣΥΡΙΖΑ όλες οι πλευρές βρίσκονται σε θέσεις μάχης εν αναμονή των επόμενων συνεδριάσεων των οργάνων και κυρίως του Συνεδρίου του Οκτωβρίου.
Όπως έχουν τα πράγματα αυτή τη στιγμή δεν πρέπει να αποκλείεται ακόμα και η νέα προσφυγή σε κάλπες καθώς ο Στέφανος Κασσελάκης με το περίφημο «βρείτε μου αντίπαλο και πάμε» που είχε πει στην Όλγα Γεροβασίλη ουσιαστικά έχει δεσμευτεί ότι σε περίπτωση νέων υποψηφιοτήτων θα προσφύγει εκ νέου στα μέλη του κόμματος. Σε μια τέτοια περίπτωση, πάντως, ενδιαφέρον θα έχει και το τι θα πράξει η ομάδα των «87» και αν θα υπάρχει εκ μέρους τους υποψηφιότητα για την Προεδρία.
- «Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
- «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
- «Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
- Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων