Θεοδώρα Τζάκρη: Παραιτήθηκε από γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
NewsroomΤην παραίτησή της από γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε η Θεοδώρα Τζάκρη. Προς το παρόν όμως δεν ανεξαρτητοποιείται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, αν και όπως είπε θα το πράξει μόλις ο Στέφανος Κασσελάκης δημιουργήσει το καινούργιο κόμμα του.
Στην επιστολή της προς τον πρόεδρο της ΚΟ Νίκο Παππά η κ. Τζάκρη αναφέρει:
Με την παρούσα επιστολή μου σας ανακοινώνω την παραίτησή μου από τα καθήκοντα της Γραμματέως της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καθώς το βαρύτατο τραύμα που προκάλεσαν οι πράξεις και οι μεθοδεύσεις των αρμοδίων οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, πριν και κατά την διάρκεια του συνεδρίου του κόμματος, κλόνισαν δομικά την εμπιστοσύνη μου στην βασική αρχή της συλλογικής λειτουργίας του νομιμοποιημένου από τον λαό ανώτατου οργάνου, δηλαδή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας που εκπροσωπεί θεσμικά το κόμμα μας στο Κοινοβούλιο.
Εκ των καθηκόντων σας παρακαλώ να ενημερώσετε άμεσα το σύνολο των μελών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την αμετάκλητη απόφασή μου.
Θεοδώρα Τζάκρη
Βουλευτής Πέλλας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
- «Βόμβες» Τραμπ Τζούνιορ για Ουκρανία: Είναι πιο διεφθαρμένη από τη Ρωσία - Η στήριξη των ΗΠΑ ενδέχεται να σταματήσει
- «Πατούν γκάζι» οι αγρότες: Δεν ικανοποιούνται από τις εξαγγελίες - Νέες κινητοποιήσεις σε Έβρο, Γιάννενα, Αθηνών - Λαμίας και Κρήτη
- Πόσο ακριβότερο είναι φέτος το χριστουγεννιάτικο τραπέζι - Εκτοξεύονται οι τιμές σε κρέας και γλυκά
- Formula 1: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Λάντο Νόρις!