ΣΥΡΙΖΑ: Αποχώρησε από τη Νέα Αριστερά ο Ανδρέας Νεφελούδης και επιστρέφει
NewsroomΜε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωσε την επανένταξη του στον ΣΥΡΙΖΑ ο Ανδρέας Νεφελούδης. Στο κείμενο του που δημοσιεύθηκε την Κυριακή (8/12), ενημέρωσε για την αποχώρησή του από τη Νέα Αριστερά και την επιστροφή του στην Κουμουνδούρου.
Μάλιστα χαρακτήρισε την κίνηση του αυτή, ως «υψηλού πολιτικού συμβολισμού». Ο Ανδρέας Νεφελούδης είχε θητεύσει στη θέση του γενικού γραμματέα του υπουργείου Εργασίας επί κυβέρνησης Αλέξη Τσίπρα και ξεκαθάρισε πως η επανένταξή του στον ΣΥΡΙΖΑ «δεν είναι αποτέλεσμα θεμελιώδους πολιτικής διαφωνίας με το κόμμα της Νέας Αριστεράς».
«Έκλεισε η δυσάρεστη παρένθεση της τοξικότητας»
Όπως εξηγεί στην ανάρτησή του, μετά την εκλογή του Σωκράτη Φάμελλου στην ηγεσία του μέχρι πρότινος κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης εκτιμά ότι «έκλεισε η δυσάρεστη παρένθεση της τοξικότητας και της μεταπολιτικής στον ΣΥΡΙΖΑ» και σημειώνει ότι «αρχίζει η προσπάθεια της ανασύνταξης και του αναγκαίου αναπροσανατολισμού, ώστε η Αριστερά να ξαναβρεί την Αριστερά και την Πολιτική». Διευκρινίζει, όμως, ότι «επειδή εγείρονται ερωτήματα περί ευθυνών (που πράγματι είναι υπαρκτές) τίποτα δεν ξεχνιέται και τίποτα δεν παραγράφεται, αλλά όλα αυτά πρέπει να γίνουν συντεταγμένα, οργανωμένα και στον κατάλληλο χρόνο. Τώρα είναι η ώρα της εξωστρέφειας».
- Νέος συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.: Άγρια συμπλοκή στο Ίλιον - Αναφορά για πυροβολισμούς
- Νέα επίθεση Μασκ στην Ευρώπη: Η Ε.Ε. δεν είναι Δημοκρατία - Πολλοί προδότες Ευρωπαίοι πολιτικοί
- «Θετικό βήμα» το νέο δόγμα Τραμπ για τη στρατηγική ασφάλεια, δηλώνει το Κρεμλίνο - Τα δεδομένα για το Ουκρανικό και ο φόβος της Ε.E.
- Οι μισοί Ευρωπαίοι χάνουν σημαντικές στιγμές βγάζοντας φωτογραφίες: Πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη τους βοηθά να παραμείνουν… παρόντες