Βουλή: Υπερψηφίζει ο Κατσιβαρδάς τον Προϋπολογισμό
Αλέξανδρος Διαμάντης«Ναι» στον Προϋπολογισμό του 2025 αναμένεται να πει ο ανεξάρτητος βουλευτής, πρώην Σπαρτιάτης, Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς. Όπως υπογράμμισε κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή θεωρεί ότι έτσι θα εκπληρώσει την αντικειμενική υπόσταση της ανεξαρτησίας, η οποία είναι αρρήκτως συνυφασμένη με την ελευθερία του ήθους.
«Και τι σημαίνει αυτό; Ότι προέχοντος και κυρίως χωρίς δημαγωγικούς λαϊκισμούς, χωρίς καμία απολύτως συνθηματολογική ρητορική ή χωρίς να διολισθήσω κατά την ταπεινή υποκειμενική μου γνώμη σε κάποια μορφή εργαλειοποίησης ή σφετερισμού κρίσιμων εθνικών ζητημάτων, θα διατυπώσω το γεγονός ότι θα υπερψηφίσω το τον παρόντα προϋπολογισμό». Και συνέχισε: «Το εθνικό συμφέρον και το δημόσιο συμφέρον είναι αυτό το οποίο προέχει έναντι οποιασδήποτε αντίρρησης, διότι ορισμένα πράγματα δεν αποτελούν αντικείμενο μικροπολιτικής εκμεταλλεύσεως».
Ο ίδιος αναγνώρισε ότι θα κατηγορηθεί από τους πολιτικούς του αντιπάλους, αλλά όπως είπε είναι ευαισθητοποιημένος σε κάποια θέματα όπως τα οικονομικά και τα εθνικά, στα οποία -όπως είπε- ζητούμενο πρέπει να είναι η σύγκλιση.
- Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
- «Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
- «Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
- Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο