Πολιτική
|
03.12.2025 15:26
Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Η υποδοχή από τον Κακλαμάνη στη Βουλή και το κόκκινο τριαντάφυλλο
NewsroomΜε ένα κόκκινο τριαντάφυλλο υποδέχτηκε στη Βουλή ο Νικήτας Κακλαμάνης την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ.
Η Αμερικανίδα πρέσβειρα, το πλαίσιο εθιμοτυπικών συναντήσεων που έχουν οι νέοι πρέσβεις με την πολιτειακή ηγεσία της εκάστοτε χώρας, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Βουλής. Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, κατά την άφιξή της, χαιρέτισε με μία «καλησπέρα» στα ελληνικά, τους εργαζόμενους της Βουλής και τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες. Στη συνέχεια, κατευθύνθηκε στο γραφείο του προέδρου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, το πρώτο πράγμα που αντίκρυσε η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, κατά την είσοδό της, υπήρξε το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο της κεντρικής εισόδου καθώς, χθες (02/12), ολοκληρώθηκε ο στολισμός του κτιρίου για τις γιορτές.
Α.Γ.
Διαβάστε ακόμη
- Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
- «Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
- «Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
- Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο