Ευρωεκλογές 2023- Γεωργιάδης για πόθεν έσχες Κασσελάκη: Απίθανο να μην ασκηθεί δίωξη
«Αυτό που παρουσίασε δεν ταυτίζεται με τη δήλωση που είχε κάνει το ’23» υποστήριξε🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Το πόθεν έσχες που παρουσίασε χθες κατά την ομιλία του στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης, Υπουργός Υγείας. Όπως τόνισε καλεσμένος στο Πρώτο Πρόγραμμα, «θεωρώ απίθανο να μην ασκηθεί δίωξη στο πρόσωπο του κ. Κασσελάκη» ενώ πρόσθεσε πως «η δήλωση δεν ταυτίζεται με αυτή του 23».
«Θεωρώ απίθανο να μην ασκηθεί δίωξη στο πρόσωπο του κ. Κασσελάκη»
Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε αρχικά ο Υπουργός Υγείας, κ. Γεωργιάδης στο δημοσιογράφο «Θεωρώ απίθανο να μην ασκηθεί δίωξη στο πρόσωπο του κ. Κασσελάκη (…) Και ίδιος το είχε παραδεχτεί ότι παραβίασε το νόμο (…). Αυτό που παρουσίασε δεν ταυτίζεται με τη δήλωση που είχε κάνει το ’23. Διότι, αυτό που παρουσίασε χθες ήταν μία συνολική περιουσία με ακίνητα, αυτοκίνητα και επενδυτικά προϊόντα και καταθέσεις περίπου 5 εκατομμύρια συνολική αξία, δάνεια 1,8 εκατομμύρια και μία αγορά σπιτιού που δεν έγραφε τη σελίδα. Άρα, ο κ. Κασσελάκης σήμερα είναι αυτός που έχει περίπου 1,2 εκατομμύρια μετρητά και 2 ακριβά σπίτια και 2 πολύ ακριβά αυτοκίνητα (…)»
«Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
«Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
«Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



