Κόσμος
|
01.06.2022 08:48
Ζελένσκι για εμπάργκο στο ρωσικό πετρέλαιο πετρελαίου: Καθυστέρησε η συμφωνία
NewsroomO Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι χαιρέτισε την Τετάρτη το έκτο πακέτο κυρώσεων που επέβαλε η Ευρωπαϊκή Ένωση στην Ρωσία, αλλά επέκρινε την «απαράδεκτη» - όπως τη χαρακτήρισε - καθυστέρηση που επέδειξε η συμμαχία στο να καταλήξει σε συμφωνία για τις τελευταίες κυρώσεις.
«Όταν έχουν περάσει πάνω από 50 μέρες μεταξύ του 5ου και 6ου πακέτου των κυρώσεων, η κατάσταση δεν είναι αποδεκτή για μας» δήλωσε ο Ζελένσκι, μιλώντας κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με την πρόεδρο της Σλοβακίας Ζουζάνα Καπούτοβα στο Κίεβο.
Διαβάστε ακόμη
- Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
- «Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
- «Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
- Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο