Ο Κροάτης πρόεδρος προκαλεί ξανά για τη δολοφονία του Μιχάλη: «Έχασε τη ζωή του επειδή αρνήθηκε τις πρώτες βοήθειες»
NewsroomΣυνεχίζει τις προκλητικές δηλώσεις ο πρόεδρος της Κροατίας, Ζόραν Μιλάνοβιτς, αναφέροντας τώρα ότι ο Μιχάλης Κατσούρης έχασε τη ζωή του επειδή αρνήθηκε να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες.
Ο Κροάτης έκανε μια αναδρομή στη δολοφονία του Μιχάλη και ανέφερε ξανά ότι δεν συνελήφθησαν Έλληνες.
«Δεν ήθελε γιατί φοβόταν μην καταλήξει φυλακή»
«Πώς γίνεται αυτό; Είναι κράτος δικαίου; (...). Επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν -αυτοί οι Κροάτες χούλιγκαν. Και αυτοί είναι άνθρωποι. Ένας Έλληνας έχασε τη ζωή του. Προφανώς επειδή αρνήθηκε τις πρώτες βοήθειες που θα λάμβανε, αλλά δεν ήθελε γιατί φοβόταν μην καταλήξει στη φυλακή και αιμορραγούσε μέχρι θανάτου. Ποιος τον τραυμάτισε; Δεν έχουμε ιδέα», συμπλήρωσε.
Οι φυλακισμένοι Κροάτες «δεν έχουν πόσιμο νερό» - «Έγραψα στον πρωθυπουργό».
Στις δηλώσεις του ο Μιλάνοβιτς υποστήριξε επίσης πως οι χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, που βρίσκονται σε ελληνική φυλακή μετά τον φόνο οπαδού της ΑΕΚ, δεν έχουν πόσιμο νερό.
«Θεωρώ αλήθεια αυτό που άκουσα. Και νομίζω και ξέρω ότι η κροατική κυβέρνηση μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα. Στις ελληνικές φυλακές, όλοι λένε, δεν υπάρχει πόσιμο νερό. Ευρώπη, 21ος αιώνας. Το νερό από τη βρύση δεν είναι πόσιμο» είπε ο Μιλάνοβιτς, σύμφωνα με το Sportal.
Και κατέληξε: «Η τελευταία φορά που το έζησα στο Αζερμπαϊτζάν ήταν το 1994, αλλά δεν πειράζει. Έτσι, πρέπει να αγοράζετε νερό και δεν μπορείτε να πάρετε χρήματα με κανονικό τρόπο ή τακτικά. Έγραψα στον πρωθυπουργό σχετικά και ελπίζω να αναλάβει δράση καλή τη πίστει και με την ευθύνη που έχει».
- «Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
- «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
- «Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
- Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων