Κόσμος
|
29.01.2024 23:46
Ιράν: Εκτέλεσε τέσσερις καταδικασθέντες για κατασκοπεία υπέρ του Ισραήλ
NewsroomΤέσσερις άνδρες απαγχονίστηκαν τα ξημερώματα στο Ιράν μετά τις καταδίκες τους σε θάνατο διότι φέρονταν να συνεργάστηκαν με τις ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες σε σχέδιο δολιοφθοράς σε στρατιωτική εγκατάσταση της Ισλαμικής Δημοκρατίας, μετέδωσε πρακτορείο ειδήσεων της ιρανικής δικαιοσύνης.
Οι τέσσερις κατηγορούμενοι είχαν συλληφθεί την 23η Ιουλίου 2022 και κατηγορήθηκαν πως προετοίμαζαν επιχείρηση εναντίον κέντρου του υπουργείου Άμυνας στην Ισφαχάν, μεγαλούπολη του κεντρικού Ιράν, για λογαριασμό της Μοσάντ, της ισραηλινής υπηρεσίας κατασκοπείας, διευκρίνισε το πρακτορείο ειδήσεων Mizan Online των ιρανικών δικαστικών αρχών.
Διαβάστε ακόμη
- «Δείξαμε τη δύναμή μας στο αεροδρόμιο»: Σκληραίνουν τη στάση τους οι αγρότες της Κρήτης - Τι λένε για την «εγκληματική οργάνωση»
- Στο ΚΑΤ οδηγός λεωφορείου - Γρονθοκοπήθηκε από οδηγό ΙΧ για ένα φλας
- Η Google ξανά στο στόχαστρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής: Παραβιάζει τους κανόνες με το AI;
- Ο Βαλάντης εκνευρίστηκε με τους μουσικούς του και τους «έφτυσε» επί σκηνής - Δείτε βίντεο