Κόσμος
|
24.02.2024 15:43
Γαλλία: Ανοίγει και πάλι ο Πύργος του Άιφελ μετά από 5 μέρες απεργίας
NewsroomΟ Πύργος του Άιφελ, ο οποίος παρέμεινε κλειστός για πέντε ημέρες λόγω απεργίας, θα ανοίξει ξανά αύριο Κυριακή έπειτα από συμφωνία μεταξύ των συνδικάτων και της εταιρείας εκμετάλλευσης του παρισινού μνημείου, ανακοίνωσε η τελευταία σήμερα.
Τι ανακοινώθηκε
«Η διοίκηση της Societe d'Exploitation de la Tour Eiffel (Sete) και οι συνδικαλιστικές οργανώσεις κατέληξαν σε συμφωνία για τον τερματισμό της απεργίας που προβλέπει ότι οι δύο πλευρές θα παρακολουθούν τακτικά το οικονομικό μοντέλο, την εξέλιξη των επενδύσεων εργασίας και των εσόδων της εταιρείας μέσω ενός οργάνου που θα συνεδριάζει κάθε 6 μήνες», διευκρινίζει η Sete σε ανακοίνωσή της που εστάλη στο Γαλλικό Πρακτορείο.
Διαβάστε ακόμη
- «Δείξαμε τη δύναμή μας στο αεροδρόμιο»: Σκληραίνουν τη στάση τους οι αγρότες της Κρήτης - Τι λένε για την «εγκληματική οργάνωση»
- Στο ΚΑΤ οδηγός λεωφορείου - Γρονθοκοπήθηκε από οδηγό ΙΧ για ένα φλας
- Η Google ξανά στο στόχαστρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής: Παραβιάζει τους κανόνες με το AI;
- Ο Βαλάντης εκνευρίστηκε με τους μουσικούς του και τους «έφτυσε» επί σκηνής - Δείτε βίντεο