Κόσμος
|
13.06.2024 21:24
Μπελέρης στο OPEN για δίκη σε Εφετείο: Η αθώωσή μου θα είναι η μόνη δίκαιη απόφαση
NewsroomΑύριο, Παρασκευή 14 Ιουνίου, εκδικάζεται στο Εφετείο η έφεση που έχει ασκήσει ο εκλεγμένος Ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, Φρέντι Μπελέρης, κατά της αρχικής καταδικαστικής απόφασης εναντίον του για την κατηγορία της εξαγοράς ψήφων στις τοπικές εκλογές στο Δήμο Χειμάρρας.
Μιλώντας στην τηλεόραση του OPEN, ο κ. Μπελέρης διαμήνυσε πως «η μόνη δίκαιη απόφαση θα είναι η αθώωσή μου, καθότι η όλη μεθόδευση είναι άκρως πραξικοπηματική. Δεν έχω όμως ιδιαίτερες ψευδαισθήσεις για το πώς λειτουργεί το καθεστώς Ράμα».
Οι προσδοκίες της πλευράς Μπελέρη
Ο νομικός σύμβουλος του κ. Μπελέρη, Αντώνης Νέτσος, τόνισε πως το καλύτερο σενάριο αναφορικά με την αυριανή διαδικασία θα ήταν μια απόφαση για μείωση της ποινής του εκλεγμένου με τη ΝΔ ευρωβουλευτή και η απελευθέρωσή του.
Διαβάστε ακόμη
- «Δείξαμε τη δύναμή μας στο αεροδρόμιο»: Σκληραίνουν τη στάση τους οι αγρότες της Κρήτης - Τι λένε για την «εγκληματική οργάνωση»
- Στο ΚΑΤ οδηγός λεωφορείου - Γρονθοκοπήθηκε από οδηγό ΙΧ για ένα φλας
- Η Google ξανά στο στόχαστρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής: Παραβιάζει τους κανόνες με το AI;
- Ο Βαλάντης εκνευρίστηκε με τους μουσικούς του και τους «έφτυσε» επί σκηνής - Δείτε βίντεο