Ισραήλ: Έκτακτο συμβούλιο ασφαλείας τη Δευτέρα - Στο επίκεντρο η συμφωνία με τη Χαμάς
NewsroomΚρίσιμο συμβούλιο Ασφαλείας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στο Ισραήλ με στόχο να εκτιμηθεί η κατάσταση στη Γάζα και να συζητηθεί η δεύτερη φάση του σχεδίου κατάπαυση του πυρός με τη Χαμάς.
Τα δύο κοινά σημεία
Οι πρωθυπουργός του Ισραήλ, στην κοινή συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε εστίασε σε δύο βασικά σημεία:
2)Στο Ιράν, το οποίο φαίνεται να μπαίνει εκ νέου στο κάδρο, ως τον επόμενο στόχο του Τελ Αβίβ, με την υποστήριξη, όπως δήλωσε, των ΗΠΑ.
Οι δηλώσεις Νετανιάχου και Ρούμπιο
«Το Ισραήλ και οι Ηνωμένες Πολιτείες εργάζονται σε πλήρη συνεργασία για τη Γάζα», δήλωσε σήμερα Κυριακή ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου μετά τη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάρκο Ρούμπιο.
«Θέλω να διαβεβαιώσω όλους όσοι μας ακούνε τώρα, ότι ο πρόεδρος Τραμπ και εγώ εργαζόμαστε έχοντας πλήρη συνεργασία και συντονισμό μεταξύ μας», είπε.
- Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
- «Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
- Τα σενάρια για ανασχηματισμό, το αφήγημα της σταθερότητας και η απειλή της χαλαρής ψήφου
- Πρόγνωση Μαρουσάκη: Περιορίζονται οι βροχές από σήμερα - Ο καιρός τις επόμενες ώρες