Κόσμος
|
03.03.2025 23:15
Χιλή: Σκάφος χτύπησε και τραυμάτισε θανάσιμα influencer που έκανε σερφ
NewsroomΑλιευτικό σκάφος χτύπησε 34χρονη influencer, που έκανε σερφ και την τραυμάτισε θανάσιμα. Το δυστύχημα συνέβη στην παραλία Ρινκονάδα στην κεντρική Χιλή.
Η Χαβιέρα Ορτίθ έκανε σερφ, όταν ένα αλιευτικό σκάφος πέρασε από πάνω της, τραυματίζοντάς της στο κεφάλι και στα χέρια. Η 34χρονη μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματα της. Ο 60χρονος καπετάνιος συνελήφθη αλλά αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος με εγγύηση.
Θα παντρευόταν σε δύο εβδομάδες
H Χαβιέρα Ορτίθ με περισσότερους από 60.000 ακολούθους στον λογαριασμό της στο instagram ήταν φωτογράφος και σχεδιάστρια μόδας. Σε δύο εβδομάδες θα παντρευόταν.
Διαβάστε ακόμη
- Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
- «Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
- Τα σενάρια για ανασχηματισμό, το αφήγημα της σταθερότητας και η απειλή της χαλαρής ψήφου
- Πρόγνωση Μαρουσάκη: Περιορίζονται οι βροχές από σήμερα - Ο καιρός τις επόμενες ώρες