Κόσμος
|
23.03.2025 19:26
Καναδάς: Ο πρωθυπουργός Μαρκ Κάρνεϊ προκήρυξε πρόωρες εκλογές
NewsroomΟ πρωθυπουργός του Καναδά Μαρκ Κάρνεϊ προκήρυξε εκλογές για τις 28 Απριλίου.
Ο Κάρνεϊ ζήτησε από τον γενικό κυβερνήτη την Κυριακή να διαλύσει το κοινοβούλιο μόλις 12 ημέρες μετά την ορκωμοσία του ως νέου πρωθυπουργού του Καναδά, μετά την επιτυχημένη εκστρατεία του να αντικαταστήσει τον Τζάστιν Τριντό ως ηγέτη των Φιλελευθέρων.
Ο Κάρνεϊ υπογραμμίζει τα σχέδια για τη στήριξη των αγροτών και των επιχειρήσεων κατά τη διάρκεια ενός εμπορικού πολέμου με τις ΗΠΑ, καθώς και την επέκταση της οδοντιατρικής περίθαλψης για εκατομμύρια κατοίκους.
Διαβάστε ακόμη
- Νέος συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.: Άγρια συμπλοκή στο Ίλιον - Αναφορά για πυροβολισμούς
- Νέα επίθεση Μασκ στην Ευρώπη: Η Ε.Ε. δεν είναι Δημοκρατία - Πολλοί προδότες Ευρωπαίοι πολιτικοί
- «Θετικό βήμα» το νέο δόγμα Τραμπ για τη στρατηγική ασφάλεια, δηλώνει το Κρεμλίνο - Τα δεδομένα για το Ουκρανικό και ο φόβος της Ε.E.
- Οι μισοί Ευρωπαίοι χάνουν σημαντικές στιγμές βγάζοντας φωτογραφίες: Πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη τους βοηθά να παραμείνουν… παρόντες