Κόσμος
|
11.09.2025 17:52
Φρίκη στο Σίδνεϊ: Συνελήφθη εργαζόμενος σε παιδικούς σταθμούς για κακοποίηση ανηλίκων
NewsroomΣυνελήφθη 26χρονος εργαζόμενος σε παιδικούς σταθμούς στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας για κακοποίηση ανηλίκων και παραγωγή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας.
Έχει κακοποιήσει τουλάχιστον 10 παιδιά
Ο 26χρονος, που τα τελευταία 6 χρόνια εργαζόταν σε διάφορους παιδικούς σταθμούς στο Σίδνεϊ ερχόταν καθημερινά σε επαφή με παιδιά.Στις ηλεκτρονικές του συσκευές βρέθηκαν περισσότερα από 1,4 εκατομμύρια αρχεία, εκ των οποίων 550.000 ήταν μοναδικές εικόνες παιδικής πορνογραφίας.
Σύμφωνα με την ομοσπονδιακή αστυνομία της Αυστραλία έχει κακοποιήσει και βιντεοσκοπήσει τουλάχιστον 10 παιδιά 5-6 ετών.Τα θύματα του δέχονται ψυχολογική υποστήριξη.
Δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι έχει κακοποιήσει και άλλα παιδιά.
Διαβάστε ακόμη
- Νέα κίνητρα για να στελεχώσουν οι γιατροί τα νησιά και τις άγονες περιοχές - Οι κενές θέσεις και τα αγκάθια
- Το σχέδιο των ψύχραιμων στου Μαξίμου για τους αγρότες, τα καρφιά σε Καραμανλή και Σαμαρά και η Γκίλφοϊλ με τον Πάτση
- Τι θα κάνει η κυβέρνηση με τα μπλόκα των αγροτών - Πώς αντιμετωπίζει Σαμαρά - Καραμανλή
- Η μοναξιά του σχοινοβάτη: Η ΕΕ ισορροπεί ανάμεσα σε Τραμπ και Ουκρανικό