Τραγωδία στη Στοκχόλμη: Λεωφορείο έπεσε σε στάση και σκόρπισε τον θάνατο
NewsroomΑρκετοί άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη Σουηδία όταν λεωφορείο προσέκρουσε σε μια στάση λεωφορείου στην περιοχή Ostermalm, στη Στοκχόλμη.
«Πρόκειται για ένα σοβαρό περιστατικό», δήλωσε η Sophie Gunnarsson, εκπρόσωπος τύπου του SL, του φορέα συγκοινωνιών. Ακόμα δεν έχουν δοθεί πληροφορίες για το τι προκάλεσε το ατύχημα.
Σύμφωνα με την περιφέρεια της Στοκχόλμης, πέντε άτομα τραυματίστηκαν, δύο από τα οποία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο και νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση. Αστυνομικές πηγές ανέφεραν πως τουλάχιστον δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους.
Προς το παρόν, η αστυνομία δεν σχολιάζει πληροφορίες σχετικά με τον αριθμό, το φύλο ή τις ηλικίες των θυμάτων.Η περιοχή έχει αποκλειστεί, ενώ στο σημείο βρίσκονται αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις μαζί με ασθενοφόρα.
- Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
- «Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
- «Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
- Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο