Κόσμος
|
05.03.2020 15:32
ΗΠΑ: Δωρεές 7,1 εκατ. στην εκστρατεία του Τζο Μπάιντεν μέσα σε δύο ημέρες
NewsroomΗ εκστρατεία του πρώην αντιπροέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν συγκέντρωσε ποσό ύψους 7,1 εκατομμυρίων δολαρίων από δωρεές μέσω του Διαδικτύου μέσα σε 42 ώρες, όπως ανακοινώθηκε την Τετάρτη 4/3. Το ποσό αυξάνει θεαματικά τα ταμειακά διαθέσιμα της εκστρατείας του κεντρώου Μπάιντεν, η οποία δυσκολευόταν μέχρι πρότινος να συναγωνιστεί εκείνες των άλλων υποψηφίων και ειδικά του Μπέρνι Σάντερς.
Οι υπεύθυνοι της εκστρατείας του Σάντερς αποκάλυψαν την Τρίτη 3/3 ότι μέσα σε δύο ημέρες, έλαβε 220.000 δωρεές συνολικής αξίας 5,5 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο Μπάιντεν και ο Σάντερς δίνουν μάχη για το χρίσμα του Δημοκρατικού κόμματος για να κριθεί ποιος θα αντιμετωπίσει τον Ρεπουμπλικάνο πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.
Διαβάστε ακόμη
- «Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
- «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
- «Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
- Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων