Τουρκία: Συνελήφθησαν 28 ύποπτοι για διασυνδέσεις με το Ισλαμικό Κράτος
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η αντιτρομοκρατική υπηρεσία της τουρκικής αστυνομίας συνέλαβε χθες Παρασκευή 28 υπόπτους για διασυνδέσεις με την τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος, όπως μετέδωσε το δίκτυο NTV.
Η επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής πραγματοποιήθηκε σε 15 τοποθεσίες στις συνοικίες Μπασάκσεχιρ, Εσένγιουρτ και Μπεϊλίκντουζου. Οι τουρκικές αρχές έκαναν λόγο για συλλήψεις 28 «αλλοδαπών», χωρίς να διευκρινίσουν τις χώρες προέλευσης.
Από το 2013 η τουρκική αστυνομία διεξαγάγει επιχειρήσεις για την εξάρθρωση τρομοκρατικών πυρήνων του Ισλαμικού Κράτους, το οποίο έχει αναλάβει την ευθύνη για πολύνεκρες βομβιστικές επιθέσεις στη χώρα.
Διαβάστε ακόμη
Απόπειρα δολοφονίας Λάλα: Ραγδαίες εξελίξεις - Ψάχνουν στην Κρήτη καταδικασμένο για την απαγωγή του Παναγόπουλου
Αυτοί είναι οι δικαιούχοι για τα δωρεάν φάρμακα της παχυσαρκίας - Τι προβλέπει το ΦΕΚ
Τραμπ στο Politico: Η Ουκρανία να πάει σε εκλογές - Η Μόσχα σε ισχυρότερη διαπραγματευτική θέση
Η Μίνα Αρναούτη δηλώνει απογοήτευση για την αποζημίωση - «Τα λεφτά που ορίστηκαν τα χρωστάω ήδη»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



