Μπορεί να γράψει και βιβλίο για το εξάμηνο που βιώνει στην Ελλάδα και στο μπάσκετ της χώρας μας ο Ρικ Πιτίνο. Το πολιτισμικό σοκ που έχει υποστεί είναι δεδομένο και πλέον ό,τι κι αν συμβεί το αντιμετωπίζει με χιούμορ. Τελευταίο παράδειγμα η αντίδρασή του όταν ενημερώθηκε για την απόφαση του Ολυμπιακού να μην κατέβει στα πλέι οφ της Basket League με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.
Ο Αμερικανός Hall Οf Famer «χτύπησε» στο αγαπημένο του twitter σχολιάζοντας την είδηση. Πόσταρε μια φωτογραφία που απεικονίζει τον ίδιο στο promo της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τα εισιτήρια του αγώνα με τους «ερυθρόλευκους» που βγήκαν σε κυκλοφορία και έγραψε: «Προφανώς όχι. Δεν είμαι σίγουρος τι να σκεφτώ πια. Παίρνω την ομάδα μου στη Μύκονο για προπόνηση. Ο εξαιρετικός GM μας, ο Μάνος, θα κεράσει. Σας ευχαριστώ».
Τι άλλο θα δουν τα μάτια του στην Ελλάδα...
Δείτε το post του Αμερικανού κόουτς:
ΣΧΟΛΙΑ
<% totalComments %> ΣχόλιαTο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.
Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.