Φορτηγά σκορπούν τρόμο στον Κηφισό: Μεταφέρουν τροχοβίλες αγνοώντας τους κανόνες ασφάλειας – Εξοργιστικό βίντεο
NewsroomΩς και λυόμενα σπίτια μεταφέρουν φορτηγά στον Κηφισό, αγνοώντας τους κανόνες οδικής ασφάλειας και σκορπώντας τον τρόμο στους οδηγούς. Η κάμερα κατέγραψε τα εν λόγω οχήματα στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας.
Τα φορτηγά κατέγραψε οδηγός από διερχόμενο όχημα να μεταφέρουν τροχοβίλες, οι οποίες κυριολεκτικά ήταν στον αέρα καθώς, στην καρότσα των οχημάτων, ακουμπούσε ένα μόνο μέρος της επιφάνειάς τους. Όπως φαίνεται και στα βίντεο οι δύο νταλίκες με τρέιλερ που μεταφέρουν τα λυόμενα κινούνται στο ρεύμα της ανόδου της Εθνικής με τις αιωρούμενες τροχοβίλες να σκορπούν πανικό.
Άνω των 5.000 ευρώ το πρόστιμο για τη μεταφορά
Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου, κλήθηκε να εξηγήσει εάν ήταν νόμιμη η μετακίνηση. Όπως είπε στον ΣΚΑΪ, «για τη μετακίνηση τέτοιων φορτίων στο οδικό δίκτυο χρειάζεται ειδική άδεια διέλευσης, η οποία γίνεται από αρμόδια Αρχή της περιφέρειας, ενώ η ιδιωτική εταιρεία που αναλαμβάνει τη μεταφορά τέτοιων φορτίων τοποθετεί ειδικό συνοδευτικό όχημα με σήμανση τόσο για την ασφάλεια του φορτίου όσο και για την ασφάλεια των οδηγών που βρίσκονται κοντά σε αυτό». Η ίδια πρόσθεσε ότι η παράβαση επισύρει βαρύτατα πρόστιμα άνω των 5.000 ευρώ, ανάλογα με τις διαστάσεις του φορτίου που μεταφέρει το όχημα και προβλέπεται και η ακινητοποίηση του οχήματος.
- «Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
- «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
- «Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
- Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων