Bugonia: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου με πρωταγωνίστρια την Emma Stone
NewsroomΜετά τις κινηματογραφικές επιτυχίες «Poor Things» και «Kinds of Kindness», ο Γιώργος Λάνθιμος κυκλοφορεί τη νέα του ταινία «Bugonia», στην οποία πρωταγωνιστεί ξανά η «μούσα» του, η επιτυχημένη ηθοποιός Έμμα Στόουν (Emma Stone).
Το εντυπωσιακό τρέιλερ
Η Focus Features κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για τη νέα ταινία επιστημονικής φαντασίας, η οποία πρόκειται για το αμερικανικό remake της ταινίας του 2003 «Save the Green Planet», του Νοτιοκορεάτη σκηνοθέτη Τζανγκ Τζουν-γουάν.
Η ταινία ακολουθεί «δύο νεαρούς με εμμονή στη συνωμοσία, οι οποίοι απαγάγουν την υψηλόβαθμη διευθύνουσα σύμβουλο μιας μεγάλης εταιρείας, πεπεισμένοι ότι είναι εξωγήινη με αποστολή να καταστρέψει τον πλανήτη Γη».
Σύμφωνα με το Deadline το σενάριο υπογράφει ο Γουίλ Τρέισι γνωστός για τα «The Μenu» και «Succession». Πρωταγωνιστούν επίσης οι Τζέσι Πλέμονς, Έινταν Ντέλμπις, Σταύρος Χαλκιάς και Αλίσια Σίλβερστοουν.
Ο Γιώργος Λάνθιμος, εκτός από τη σκηνοθεσία της ταινίας, συμμετέχει και στην παραγωγή μαζί με τους Εντ Γκίνεϊ, Άντριου Λόουβ, Στόουν, Άρι Άστερ, Λαρς Κνούντσεν, Μίκι Λι και Τζέρι Κιουνγκμπούμ Κο.
Η ταινία «Bugonia» θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένη διανομή στις 24 Οκτωβρίου, πριν την ευρεία προβολή της στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 31 Οκτωβρίου.
- Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
- «Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
- «Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
- Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο