Anemone: Το νέο εντυπωσιακό τρέιλερ με πρωταγωνιστή τον Daniel Day-Lewis
NewsroomΔόθηκε στη δημοσιότητα, ένα νέο, άκρως ατμοσφαιρικό τρέιλερ της ταινίας «Anemone», με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ντέι-Λιούις (Daniel Day-Lewis) ο οποίος επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη μετά από οκτώ χρόνια απουσίας.
Η υπόθεση και οι συντελεστές
Ο τριπλά βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός ενώνει τις δυνάμεις του με τον γιο του, Ρόναν Ντέι-Λιούις (Ronan Day-Lewis), ο οποίος υπογράφει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο, ενώ οι δυο τους συνυπογράφουν το σενάριο.
Στο πλευρό του συμπρωταγωνιστεί ο Σον Μπιν (Sean Bean) ενώ το καστ συμπληρώνουν οι Σαμάνθα Μόρτον (Samantha Morton), Σάμιουελ Μπότομλι (Samuel Bottomley) και Σάφια Όκλεϊ-Γκριν (Safia Oakley-Green).
Πρόκειται για ένα οικογενειακό δράμα «όπου ένας μεσήλικας οικογενειάρχης (Σον Μπιν) ξεκινά ένα ταξίδι στα δάση της βόρειας Αγγλίας με σκοπό να επανενωθεί με τον ερημίτη αδερφό του (Ντάνιελ Ντέι-Λιούις). Δεμένοι από ένα μυστηριώδες, περίπλοκο παρελθόν, οι δύο άντρες μοιράζονται μια τεταμένη, αλλά και περιστασιακά τρυφερή σχέση η οποία άλλαξε για πάντα μετά από συγκλονιστικά γεγονότα που συνέβησαν δεκαετίες πριν», σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη.
Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο Μάντσεστερ, με διευθυντή φωτογραφίας τον Μπεν Φόντερσμαν (Ben Fordesman). Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα σε επιλεγμένους αμερικανικούς κινηματογράφους από την Focus Features, στις 3 Οκτωβρίου.
- Νέος συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.: Άγρια συμπλοκή στο Ίλιον - Αναφορά για πυροβολισμούς
- Νέα επίθεση Μασκ στην Ευρώπη: Η Ε.Ε. δεν είναι Δημοκρατία - Πολλοί προδότες Ευρωπαίοι πολιτικοί
- «Θετικό βήμα» το νέο δόγμα Τραμπ για τη στρατηγική ασφάλεια, δηλώνει το Κρεμλίνο - Τα δεδομένα για το Ουκρανικό και ο φόβος της Ε.E.
- Οι μισοί Ευρωπαίοι χάνουν σημαντικές στιγμές βγάζοντας φωτογραφίες: Πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη τους βοηθά να παραμείνουν… παρόντες