Δεν έμεινε για πολλή ώρα στο νοσοκομείο Λαμίας ο Δημήτρης Κουφοντίνας, καθώς αρνήθηκε να λάβει τη βοήθεια των γιατρών και επέστρεψε στη φυλακή.
Ο ίδιος διακομίστηκε στο νοσοκομείο μετά από εισαγγελική εντολή και αφού παρουσίασε επιπλοκές στην υγεία του εξαιτίας της απεργίας πείνας που κάνει από τις 8 Ιανουαρίου, διαμαρτυρόμενος για τη μεταγωγή του στις φυλακές Δομοκού από τις φυλακές Κορυδαλλού.
Σύμφωνα με το lamiareport.gr ωστόσο, αρνήθηκε κάθε βοήθεια και φυσικά πέρασμα ορού και μετά από διαβουλεύσεις που κράτησαν αρκετή ώρα με τις εισαγγελικές και τις αστυνομικές Αρχές, αναγκάστηκαν να τον ξαναβάλουν σε ασθενοφόρο για να επιστρέψει στις φυλακές.
ΣΧΟΛΙΑ
<% totalComments %> ΣχόλιαTο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.
Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.