Λευτέρης Λαζάρου: Ο ελληνισμός του Πόντου είναι αξιοθαύμαστος
Θέλω να αφήσω το αποτύπωμά μου όχι μόνο ως μάγειρας, αλλά και ως άνθρωπος, είπε στην Αγαθή ΧατζήΓια τον σεφ Λευτέρη Λαζάρου η κουζίνα είναι ο φυσικός του χώρος και η μαγειρική τρόπος να εκφράζεται. Για να κατανοήσετε τι σημαίνει το φαγητό για τον σπουδαίο Έλληνα σεφ μπορείτε εκτός από το να γευτείτε τα πιάτα του, απλά να τον ακούσετε να μιλάει για τις συνταγές του. Αυτό ακριβώς συνέβη στη δική μου περίπτωση.
Διαβάστε περισσότερα στο PontosNews
Διαβάστε ακόμη
Παππάς στο OPEN: Δεν υπήρξε προσυνεννόηση για την κατάθεση της πρότασης δυσπιστίας
«Κοκτέιλ» αφρικανικής σκόνης και υψηλών θερμοκρασιών «πνίγουν» τη χώρα - Η πρόγνωση Μαρουσάκη
Κατασκευαστικός κλάδος: Προβληματισμός από την έλλειψη εργατικών χεριών - Φόβοι για καθυστερήσεις
Ξεσπάει ο Πόλεμος της Κριμαίας: και πάλι η Ουκρανία στο επίκεντρο - Η Ρωσία μετράει τις δυνάμεις της απέναντι στη Μεγάλη Βρετανία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr