Σε χειροκροτήματα και επευφημίες ξέσπασαν οι πρώτοι συγκεντρωμένοι στο Σύνταγμα όταν είδαν να εμφανίζεται η μπάντα του Λιμενικού που λειτουργεί ως προπομπός για τη μεγάλη αλλαγή φρουράς στον Άγνωστο Στρατιώτη.
Η μπάντα παιάνιζε το «Μακεδονία Ξακουστή», ενώ ακολουθούσε σε άψογη παράταξη το άγημα της Προεδρικής Φρουράς.
Στο μεταξύ, κλειστοί παραμένουν οι συρμοί του Μετρό σε Ομόνοια, Πανεπιστήμιο και Σύνταγμα από τις 10:00 με εντολή της Αστυνομίας.
ΣΧΟΛΙΑ
<% totalComments %> ΣχόλιαTο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.
Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.