Οι αγρότες των Σερρών κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους καθώς τοποθέτησαν τα τρακτέρ τους κάθετα στο δρόμο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Σερρών, στη διασταύρωση του Σιδηροκάστρου.
Όπως αναφέρει το seleo.gr ο αποκλεισμός είναι επ’ αόριστον και έγινε αμέσως μετά την άκαρπη συνάντηση που είχαν με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη που κάνει περιοδεία στο νόμο.
Πηγή: seleo.gr
ΣΧΟΛΙΑ
<% totalComments %> ΣχόλιαTο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.
Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.