Στο νομό Χανίων εξακολουθούν να μετρούν καταστροφές από την πρόσφατη κακοκαιρία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το χωριό Αλικιανό Χανίων όπου οι κάτοικοι για μέρες ήταν αποκομμένοι αφού δεν υπήρχε δρόμος να διασχίσουν τον ποταμό Κερίτη.
Επί ένα μήνα, έβλεπαν τις επιχειρήσεις τους να ζημιώνονται ανεπανόρθωτα, καθώς η δυσκολία στην πρόσβαση δημιουργούσε αρκετά προβλήματα στη δουλειά τους αλλά και στην καθημερινότητα τους.

Έτσι, αναγκάστηκαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και με δικά τους μηχανήματα και έξοδα να επιληφθούν της κατάστασης. Πλέον, μετά από ολονύκτια επιχείρηση δεκάδων κατοίκων στον Αλικιανό, εδώ και μερικές ώρες έχει ανοίξει δρόμος που συνδέει τις δύο όχθες του ποταμού.
Πηγή: flashnews.gr
ΣΧΟΛΙΑ
<% totalComments %> ΣχόλιαTο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.
Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.