Ακόμα μια οικογενειακή τραγωδία αυτή τη φορά στο Ληξούρι. Σύμφωνα με πληροφορίες 50χρονος βγήκε από το δωμάτιό του στο μπαλκόνι του σπιτιού του, κοντά στο ποτάμι και αυτοπυροβολήθηκε.
Σύμφωνα με το efimeridakefalonia.gr ο άνδρας πυροβολήθηκε μέσα στο σπίτι του, ωστόσο φάνηκε ότι δεν χτυπήθηκε θανάσιμα και βγήκε στο μπαλκόνι για να δώσει το τραγικό τέλος.
Ο 50χρονος τα τελευταία χρόνια είχε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και ακολουθούσε ειδική φαρμακευτική αγωγή. Ο 50χρονος ήταν παντρεμένος και είχε δύο παιδιά, με την οικογένεια να μένει στο ίδιο σπίτι. Α
Να σημειώσουμε ότι ο αδελφός του θύματος πριν από δύο περίπου χρόνια είχε αυτοκτονήσει πέφτοντας με το αυτοκίνητό του από τα βράχια του Σκαβδολίτη στη θάλασσα, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι υπήρχε σοβαρό θέμα στην οικογένεια.
Η αστυνομία κάνει τις έρευνές της, ενώ η σωρός του θύματος θα μεταφερθεί για νεκροψία-νεκροτομή στην Πάτρα.
ΣΧΟΛΙΑ
<% totalComments %> ΣχόλιαTο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.
Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.