Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ένας 40χρονος Αλβανός, μοτοσικλετιστής όταν συγκρούστηκε μετωπικά με ΙΧ στην περιοχή της Σίνδου στη δυτική Θεσσαλονίκη. Όλα συνέβησαν το βράδυ της Τετάρτης περίπου στις 20:30 στη συμβολή των Παπάγου και Παύλου Μελά.
Αυτοκίνητο που οδηγούσε 21χρονη Αλβανίδα, συγκρούστηκε με την μηχανή που οδηγούσε ο 40χρονος συμπατριώτης της. Ο οδηγός της μηχανής τραυματίστηκε θανάσιμα από την σύγκρουση.
Η Τροχαία διεξάγει έρευνα για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.
ΣΧΟΛΙΑ
<% totalComments %> ΣχόλιαTο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.
Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.