Παραμένει αγνοούμενος ο επιβάτης του «Blue Star 2» που έπεσε στη θάλασσα το βράδυ της Παρασκευής. Την πτώση του είδε άλλος επιβάτης, ο οποίος ενημέρωσε τον καπετάνιο του πλοίου και στη συνέχεια κινητοποιήθηκαν οι αρχές για τη διάσωσή του.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr πρόκειται για 41χρονο που ήταν επιβάτης στο «Blue Star 2» που είχε αναχωρήσει από Πειραιά στις 7.20 το βράδυ και ήταν στο δρομολόγιο για Σύρο Πάτμο,Λέρο,Κάλυμνο,Κώ και Ρόδο.
Μία ώρα αργότερα ο 41χρονος σύμφωνα με μαρτυρία συνεπιβάτη του έπεσε στη θάλασσα. Οι προσπάθειες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται αν και πλέον δεν υπάρχουν πολλές ελπίδες για την ανεύρεσή του.
ΣΧΟΛΙΑ
<% totalComments %> ΣχόλιαTο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.
Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.