Θα δοκιμάσετε δυσεύρετα τσίπουρα από μικρούς παραγωγούς, premium ούζα διπλής και τριπλής απόσταξης, αποστάγματα σταφυλής και φρούτων, ηδύποτα από βότανα της ελληνικής υπαίθρου και σπάνια παλαιωμένα τσίπουρα, τα οποία συνεχίζουν να αποτελούν ισχυρή τάση στο χώρο. Όλα αυτά στο «Ελληνικό Απόσταγμα», μια ξεχωριστή εκδήλωση που προβάλλει μερικά από τα καλύτερα αποστάγματα του τόπου μας, φωτίζοντας παράλληλα και τους δημιουργούς τους, η οποία ανανέωσε τα ραντεβού της με το αθηναϊκό κοινό για την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου, στην Αίγλη Ζαππείου, 1-8 μ.μ. Η είσοδος κοστίζει €10 (€5 φοιτητικό, δωρεάν για επαγγελματίες HORECA και φοιτητές οινολογίας).

Ραντεβού με τα ελληνικά απoστάγματα
ΣΧΟΛΙΑ <% totalComments %>
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑ
<% totalComments %> ΣχόλιαTο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.
Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.