Τζατζίκι ντιπ γιαουρτιού - Γευστική παραλλαγή
Πάει με όλα το τζατζίκι...

Τζατζίκι ντιπ γιαουρτιού - Γευστική παραλλαγή

Τελευταία Ενημέρωση

Δροσερό συνοδευτικό για κρεατικά, αλλά και για λαχανικά, κυρίως τηγανητά. Θα χρειαστεί μόλις πέντε λεπτά για να το φτιάξετε και να το απολαύσουν 6 έως 8 άτομα. Την ποσότητα του σκόρδου την αφήνουμε πάνω σας...

Υλικά

  • 1/2 κιλό γιαούρτι στραγγιστό
  • 2 μέτρια αγγούρια τριμμένα χοντρά στον τρίφτη
  • 1 σκελίδα σκόρδο καλά τριμμένη
  • 1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένο άνηθο
  • 2 κουταλιές λάδι
  • 1 κουταλιά της σούπας ξίδι
  • Λίγο αλάτι κατά βούληση

Εκτέλεση

  1. Τρίβουμε τα αγγούρια στον τρίφτη, τα στραγγίζουμε για να φύγουν όλα τα υγρά, πιέζοντάς τα ελαφρά με την παλάμη μας.
  2. Κατόπιν προσθέτουμε το σκόρδο, τον ψιλοκομμένο άνηθο και το ξίδι, ανακατεύουμε καλά και ύστερα ρίχνουμε το γιαούρτι.
  3. Ανακατεύουμε εκ νέου και διορθώνουμε στο αλάτι.
  4. Το βάζουμε στο ψυγείο. Λίγη ώρα αργότερα είναι έτοιμο για να καταναλωθεί.
ΣΧΟΛΙΑ <% totalComments %>
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Tο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.

Προσθήκη Σχολίου
<% replyingComment.name %>
Ακύρωση
Το σχόλιό σας έχει προωθηθεί για έγκριση
Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.
ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ