Στο Aρχηγείον μπορείς να φέρεις το δικό σου κρασί
Τα κεμπάπ και τα λαχματζούν πρωταγωνιστούν, το αγαπημένο σας κρασί όμως μπορεί κάλλιστα να κάνει μια guest εμφάνιση.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Εκεί στο Γέρακα, ο ξυλόφουρνος δουλεύει στο φουλ, βγάζοντας παστουρμαδόπιτες, πρασόπιτες, πεϊνιρλί, λαχματζούν και έξτρα πληθωρικά σαγανάκια, ενώ αμέσως μετά ακολουθούν τα διάσημα κεμπάπ, τα σουβλάκια και τα χοιρινά μπριζολάκια, το μοσχαρίσιο συκώτι στα κάρβουνα κι οι μοσχαρίσιες μπριζόλες ωρίμανσης. Σ’ αυτό το φιλικό σενάριο ελληνικής κρεατοφαγίας, μπορεί να κάνει κάλλιστα μια... guest εμφάνιση το αγαπημένο σας κρασί: στο Αρχηγείον έχετε τη δυνατότητα να συνοδεύσετε τα πιάτα του πλούσιου μενού που επιμελείται ο Δημήτρης Αγοραστός με τη φιάλη ή τις φιάλες που θα φέρετε μαζί σας, μια πρακτική πολύ αγαπητή στους οινόφιλους, που συνηθίζεται στο εξωτερικό και που θα θέλαμε να βλέπουμε πιο συχνά κι εδώ. Το corking fee (χρέωση σερβιρίσματος) είναι €3.
Θεσσαλονίκης 25, Γέρακας, 2106616220
Ισχυροί σεισμοί με διαφορά 1 λεπτού στο Ιόνιο: Τα πρώτα στοιχεία - Αισθητοί και στην Αττική
Καραμανλής για Τέμπη: Φέρτε μου ένα χαρτί που να λέει ότι θα γινόταν δυστύχημα - Είμαι στη διάθεση των Αρχών
Δημήτρης Κόκοτας: Σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική - «Μούδιαζε το χέρι του και είχε τάση για εμετό»
Διεστραμμένες φόνισσες των στρατοπέδων συγκέντρωσης: Η Νυφίτσα και η Μισητή Ελίζαμπεθ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr