Κοπανάκια κοτόπουλου με μουστάρδα και μέλι
φωτογραφία: iStock/Ideal Image

Κοπανάκια κοτόπουλου με μουστάρδα και μέλι

0:45 Χρόνος Παρασκευής
4 μερίδες Ποσότητα

Ένα πλούσιο μείγμα μελιού, μουστάρδας και σόγια σος και λίγο θυμάρι νοστιμίζουν φοβερά τα μπουτάκια του κοτόπουλου σ' αυτή την πολύ εύκολη συνταγή, ιδανική και για τους αρχάριους στην κουζίνα, που αρχίζει στο τηγάνι και τελειώνει στο φούρνο. Συνοδέψτε τα με τη γαρνιτούρα της αρεσκείας σας.

Υλικά

  • 12 κοπανάκια κοτόπουλου
  • 4 κουτ. σούπας μέλι
  • 4 κουτ. σούπας μουστάρδα
  • 100 ml ελαιόλαδο
  • 60 ml σόγια σος
  • 1 κουτ. γλυκού θυμάρι
  • ανθός αλατιού σε νιφάδες

Εκτέλεση

  1. Σοτάρετε στο ελαιόλαδο τα κοπανάκια του κοτόπουλου.
  2. Όταν πάρουν χρώμα, αλατίστε τα και ρίξτε το θυμάρι, τη μουστάρδα, το μέλι και τη σόγια σος.
  3. Βάλτε τα σε ένα πυρίμαχο σκεύος, σκεπάστε με αλουμινόχαρτο και ψήστε τα στους 180ο C για 30 λεπτά.
  4. Ξεσκεπάστε τα και ψήστε τα άλλα 10 λεπτά.
ΣΧΟΛΙΑ <% totalComments %>
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Tο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.

Προσθήκη Σχολίου
<% replyingComment.name %>
Ακύρωση
Το σχόλιό σας έχει προωθηθεί για έγκριση
Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.
ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ